söndag 4 september 2011

hemma...

Det känns lite trist att vara hemma igen!! Långtråkigt att vara i samma gamla miljö, trist att tänka på att jobbet kallar imorgon... framför allt fruktansvärt jobbigt att behöva gå ner i den kalla källaren efter tre dagar på ett fyrstjärnigt hotell med underbart sköna hästen-sängar (okej, visserligen sov jag bara drygt fem timmar från fredag till söndag... men iaf)

 Hippies on the road...! ;)

I fredags jobbade jag på morgonen, men direkt efter jobbet åkte jag hem till Diana. Vi kollade så allt var med och sen fick vi skjuts till stationen i Hallsberg. Klockan 11.33 gick tåget! Då satt vi på't :p Väskorna var stora och tunga. Vi var glada och flummiga! :p Vi var frammer i Göteborg 13.57... då var det bara att försöka leta rätt på hotellet som skulle ligga 600 meter ifrån centralen... men vad var då problemet? 600 meter åt vilket håll!?!

Turist? Javisst!!

Haha!! Ja, det slutade iaf med att vi hittade och insåg att det inte alls var så svårt att hitta!! Vi checkade in, och det första vi gjorde var typ att stöka ner!! haha.

Så här fint var det när vi kom....

 ... två sekunder senare, såg det ut så här!! haha
Vi gick ut på Nordstan nästan direkt och shoppade massa. Sen gick vi och gjorde ordning oss innan det var dags för att gå ut... och leta efter nån bra klubb/krog :p haha. Vi gick och gick och gick... och, hamnade på en bar under hotell Avalon! :D Hel mysigt ställe och jätte trevlig bartender ;) hihi!

Per Lernström stirrade på mig hela vägen från Hallsberg till Göteborg...
Bartendern ville inte att vi skulle gå, men vi lovade att komma tillbaka följande dag. Vi knallade upp mot den enda krog vi visste fanns... men, det verkade utdött där så vi vände och var påväg tillbaka när vi mötte dom tre killarna vi snackat med på Avalon innan vi gick. Så vi haka på dom och hamnade på olika puber :p Sen fortsatte vi festen tillsammans med den ena killen då han visade oss Avenyn och alla uteställen. Det blev en sen natt och jag sov väll ungefär två och en halv timme på hela natten. Vi käkade frukost i hotell foajén. Sen chilla vi på hotellrummet framför TV:n och med radion på låg volym i bakgrunden... innan det blev ännu en runda till Nordstan - BARFOTA!! :D hihi. That´s the way aha aha I like it ;) :p Vi träffade våran gamla svenska/engelska lärare :D kul och otippat möte mitt inne på Nordstaden!! :D



Vi käkade kvällsbuffé på hotellet, innan vi gjorde ordning oss och drog ut för partaj igen. Avalon fick det bli och helt plötsligt satt vi med drinkar och en nota... och tänkte "vad kommer det här att kosta egentligen?" när EN ynka öl kostar 67 spänn!?!?! Men så kom vi till den där punkten då det var dags för att betala... och då säger bartendern så här "jag bjuder på resten" och lägger fram kvittot som inte alls hade så hög sifferhalt som vi i vårt stilla sinne förväntat oss!! :D Kritsian hette den hunkiga och trevliga bartender som vi "förfestade" hos i helgen!! :p


Vi gick mot avenyn och hade inte den blekaste om vart vi skulle ta vägen... Killen som vi hängt med igår kom och mötte upp oss och visade oss till några olika pubar... blandannat en av dom som vi var vid dagen innan, men då helt plötsligt stog där en vakt och sa "det är 23 år här"... men efter att våran "guide" snackat med vakten om att vi varit där igår och det så sa vakten "okej, men då är ni 23 om någon frågar" och släppte in oss, haha!!
Efter ett tag var det dags för att entra dom lite större ställena... eller kanske inte nödvändigtvis större i yta, men i flkmassa och musik volym... samt rörelsernas hastigheter! Det var dags för dans! Vi hittade en klubb som hade 22års gräns... men när vakterna försäkrat sig om att "guiden" skulle hänga med oss hela kvällen så fick vi komma in... det blev dans hej vilt kan jag lova!! Faaan vad kul det var!!

 Jag , D och "Guiden" :P 

 öhm... hur blev det här??

 Vild och galen!

 Jag å "Guiden" på dansgolvet inne på klubben

 Så här såg kvällens outfit ut... tills vi ångrade oss och gick tillbaka hela vägen för å byta om!!

ja, å eftersom vi inte mindes vägen till hotell Avalon... så hade vi karta i mobilen, GPS!! haha

Klockan var typ 20 i 7 imorse när vi kom tillbaka till hotellet... då gick vi bara in på rummet och duschade och chilla lite, vid 8 gick vi ut och åt frukost och sen gick vi in och packade klart våra väskor (vi hade nämligen packat det mesta på lördagen innan vi gick ut) och sen stallde vi våra klockor på straxt efter elva och la oss och sov... så, det blev väll ungefär 2 och en halv timmes sömn igen, sen checkade vi ut, gick och väntade på tåget som gick 12.02. Vi sov kanske några minuter var under hela tågresan hem... men det blev mest en massa prat!! 
 på tågstationen å väntar, trötta? åh yes!!

 Sitter på tåget! Övertrötta? uhum, talk about it!


 En funktion i min kamera... ser ut som jag gett D en blåtira!! :P

 Våran underbart fina utsikt från hotellet....

haha... armbanden blev en smiley!!

När vi gick av tåget i Hallsberg, hemma, så sa vi hej då och gick med våra packningar åt olika håll... jag gick till skolan direkt där det var fullt livat i idrottshallen redan... innebandy var det ju dags för... så det var bara att hoppa in och spela...!! :D Väl hemma sen packade jag upp, myste lite med Myris som var här -men hon åkte hem straxt efter-, duscha och sen käkade vi middag till Idol!! :D 

Nu ska jag nog snart gå och sova!

Kram och God Natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar