söndag 20 november 2011

En helg full av äventyr...

i fredags slutade jag tidigt för en gångs skull. Hann hem och ta det lite lugnt framför datorn innan vi åkte till syrran och familjen på berget. Det vart myskväll med mina favorit tjejer och alla, sen skjutsade jag pappa och svågern ner till bussen som skulle ta dom och ett gäng karlar till Tyskland.

Vi blev själva kvar, Emil å alla chicks. Haha. Det blev karaoke i form utav X-box 360's Lips, typ halva natten... sen gick vi å la oss... jag vaknade klockan 6 på morgonen och råkade slå till min älskade lilla Mille... öhm, jag tror jag råkade slå till henne i huvudet när jag vände mig om för jag såg inte att hon satt i sängen, men jag är inte helt säker på om det var det eller om hon vart ledsen för hon inte var beredd på att det var jag som låg där pappa egentligen skulle ligga...!! Aja, lite pussar och kramar på det så gick det över sen!

När vi vaknat coh åtit frukost så gick jag och Mille ut och satt i bilstolar, kissade Gisse och tog lite luft medans dom andra klädde på sig, sen åkte vi till Marieberg och gick runt där och kollade lite, käkade... jag träffade min familj =D kul!

När vi kom tillbaka hem så bytte vi bara om lite, till ledigare klädsel, och så tog vi med Gismo ut på en promenad... en promenad som skulle bli helt vanlig motion och rastning av vovven... mamma å syrran var osäkra på hur vida lillebror min och Amandus skulle orka gå hela vägen efter allt gående på Marieberg, och hade förväntat sig en hel massa gnäll från lilltjejen (ja, stora lilltjejen, för den allra minsta sov genom precis hela äventyret)... men inte med en Marie i farten inte. Nej, Det var minsann ingen vanlig promenad vi tog oss igenom, nej, det vart en hel jorden runt resa med en massa händelser, upplevelser och äventyr.


Vi började i Nordpolen där vi såg en massa djur, fast det var kallt där...  burr!!
Sen fortsatte vi till Australien...


där vi gick på Ormsafari, och såg en massa ormar... giftiga, farliga, ofarliga, snälla, flygande... Vi fick blandannat hoppa över en jätte stor lång anakonda som låg mitt på vägen.

Efter Australien fortsatte vi till Afrika...

där vi träffade på en massa djur, såsom Lejon, tigrar, giraffer... ödlor...
Sen tog det inte lång stund innan vi hamnade i dom tropiska skogarna i Nya Zeeland.

och där... mitt ute i regnskogen, långt långt långt ifrån Sverige... träffade vi Sean Banan
som sjöng "Skaka Rumpa" för oss... han sprang efter oss och sjöng, tills vid bad honom att lugna ner sig...
Efter det så kom vi in i Kina...
där vi besökte trollskogen. Fast allt var inte toppen i Kina inte, nej... vi råkade ut för en jobbig kvicksand, och dessa eländiga vandrande pinnarna som bara skulle åka snålskjuts, i vagnen och på våra skor över kvicksanden, inte alls kul. Och dom lyssnade inte när vi bad dom sluta.
Tillslut kom vi ifall ut ur trollskogen och hamnade då hemma i Sverige en sväng, närmare bestämt på Kolmården i Norrköping... Där kollade vi på djuren.
Sen blev det "High School Musical" uppträdanden på Colloseum i Rom
Gabriella sjöng "Gotta Go My Own Way" precis när vi kom in och lyssnade. Sen fortsatte vi till nästa teater, nämligen Broadway, i New York, USA.
Där vi träffade Mojje, han uppträde, sjöng "bananerna"
Men han fick faktiskt avbryta sin show för det var några dumma apor som bara bråkade och snodde våra mössor hela tiden, och nöp oss i rumporna när vi försökte ta tillbaka mössorna, så tillslut blev det för mycket så då var Mojje tvungen att sluta sjunga... Och då gick vi därifrån, vidare till monterskogen i Danmark
 Och vad hittade vi där om inte monster...




men monster var faktiskt inte det enda vi hittade... eller, ja, iförsig, om man tänker efter så är dom ju också monster. Men vi träffade på James och Viktoria ifrån Twiglight... Men vi smög tyst och lugnt så att dom inet skulle upptäcka oss...

Tillslut kom vi ut från Danmark och var tillbaka i Sverige, i Blåberga skogen... väl hemma skulle jag gå och kolla en sak i bilen, då kom Edvard
-den snygga, snälla vampyren- upp bakom mig och slog mig i huvudet, han skrattade och sprang därifrån... jag hann inte se honom men Amandus såg att det var han, och han slog henne också i huvudet, busig kille!!

Vad jag glömde berätta var att under hela den här resan så hittade vi små hjälplösa hundvalpar som vi plockade med oss för att rädda, så när vi kom hem igen så hade vi 200 valpar som vi skulle döpa... Det tog ett tag kan jag lova, sen hade vi valpar som sprang kors och tvärs hela kvällen!! Glittra fick tillexempelt följa emd mig när jag hämtade pappa å svågern från Tysklands-bussen igen på kvällen. Sebastian och Silver låg och tryckte under soffan, Emma och Emma sprang runt och busade, Putte gömde sig... ja jisses vad det var hundar överallt!!! :p


Så... som avslutning! Herrejävlar vilken överdriven fantasi man kan ha ibland... men å andra sidan, var det några gnälliga trötta barn på promenaden? NEJ!!

Nu ska jag sova!! Vila ut efter helgens äventyr!!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar